I Åmøy havn får du all hjelpen du trenger for å holde båten din i topp stand, enten behovet er service, reparasjoner eller montering av utstyr. Vi løser alle tenkelige oppgaver, med lang erfaring og dyktige fagfolk. PS: vi gjør også båtpleie.

 
Åmøy+havn+-+Dagfinn+Thorsen.jpg


Kontaktperson:
Dagfinn Thorsen

951 85 000
dagfinn@amoyhavn.no


Årlig service

Vi utfører oljeskift, stor/liten service og alt av løpende vedlikehold. Ta vare på båten og avdekk eventuelle feil og mangler på båten din i god tid før sesongen starter. Har du båten lagret hos oss er vi svært fleksible med når service kan utføres. Vi har lang erfaring med Volvo-motorer og er stolte av og også håndtere de fleste andre motormerker.

▶ Kontakt oss for service
▶ Ring 951 85 000

 

Montering

Vi kan tilpasse og montere alle typer utstyr og tilbehør til din båt. Våre erfarne mekanikere kan blant annet: Bytte toalett, fornye knust vindu, montere GPS, fornye eller utbedre vanntank, eller montere vinsj, radar eller annet teknisk utstyr. Så godt som all montering skjer i egen havn og vi har et godt nettverk av spesialister som kan bistå hvis nødvendig.

▶ Kontakt oss for montering av utstyr
▶ Ring 951 85 000

 

Reparasjoner

Vi håndterer alle typer reparasjoner i eget, stort verksted. Våre profesjonelle og erfarne mekanikere løser alle oppgaver, fra frostsprengte rør til avanserte reparasjoner av både på bensin- og dieselmotorer. I vår egen slipp heiser vi effektivt og skånsomt båtene på land. Anodeskift og andre enkel utbedringer gjør vi selvfølgelig også.

▶ Kontakt oss om reparasjon av båt
▶ Ring 951 85 000


Fleksibelt båtverksted

Med vårt store område og moderne båthotell er vi svært fleksible med når service og reparasjoner skjer. Vi kan enkelt lagre båten mens vi f.eks. venter på deler og service kan tas innen en gitt dato. Vårt verksted ligger tett på slipp, lagring, båtplasser og parkeringsplass. I Åmøy havn er du tett på båten din og kan enkelt følge med på alt.

▶ Kontakt / forespørsel
▶ Ring 951 85 000

 

Kontakt / forespørsel

Ring Dagfinn Thorsen på 951 85 000 eller fyll ut skjemaet:

Siste nytt om verksted


Trykk på filmen for å se Åmøy havn fra lufta

Trykk på symbolet nede til høyre på filmen for fullskjerm.


Alt dette gjør vi:

Anodeskift

Som en del av vanlig båtservice, utfører vi også kontroll og eventuelt skifting av anode. Vi opplever at båter som ikke får årlig service kan få utfordringer med at ting setter seg fast eller ikke er smurt slik det bør være.