Jevnlig pleie av båten din er smart. I Åmøy havn finner du lidenskapen og kompetansen for alle typer vedlikehold som gjør at din båt varer lengre, tar seg godt ut og virker slik den skal. Ta kontakt og la oss gjøre ditt båtliv enda bedre.

 
dagfinportrettkontakt.jpg

Polering

La proffe folk polere båten din. Ved å gjøre en jevnlig og proff polering får du en sterkere overflate som er lettere å holde ren og krever mindre vedlikehold. Hvis polering "glemmes" noen år vil jobben med å få tilbake den flotte overflaten være mye større enn ved jevnlig vedlikehold. Husk at lakken slites like mye når båten ligger stille som når den er i bruk. Poleringen tilsetter også fett som gjør at overflaten ikke tørker ut, og glansen beholdes.

▶ Kontakt oss for polering
▶ Ring 913 65 223

 

Bunnstoffing

Regelmessighet er nøkkelordet når det gjelder pleie. Bunnstoffing er viktig for at ting ikke skal feste seg og grå på bunnen. Er bunnen ikke glatt, bruker båten mer drivstoff og glir ikke så lett i vannet. Bunnstoffing kan gjøres på to dager. Først vaskes bunnen grundig og etter å ha tørket en dag påføres nytt lag, enten helt eller som delvis utbedring. Vi kan også slipe før påføring for et glattere resultat.

▶ Kontakt oss for bunnstoffing
▶ Ring 913 65 223

 

Teakrens

Vedlikehold av teaktre handler mest om at ting skal se flott ut. Flott treverk hever helhetsinntrykket på båten og gjør den vakker å se på. Dessuten blir teak som ikke er vedlikeholdt lett glatt, så godt vedlikehold handler også om sikkerhet.

▶ Kontakt oss om teakrens
▶ Ring 913 65 223


Kalesjevask

La Åmøy havn hjelpe deg med vask og eventuell reparasjon av kalesje. Ved godt vedlikehold av kalesjen økes levetiden og den ser rett og slett bedre ut. Ved en kalesjevask får vi også avdekkete eventuelle skader eller behov for utbedring. En renset og impregnert kalesje holder seg mer smidig da den ikke tørker ut.

▶ Kontakt / forespørsel
▶ Ring 913 65 223

 

Butikk

Hvis du selv gjør båtpleien kan du enkelt kjøpe det du trenger i vår butikk, “Anoden”. Her finner du bunnstoff, teakrens, pensler, anoder og en del andre kosmetiske produkter for båten din. Dette kan spare deg for tid og du unngår å kjøpe inn bunnstoff som du kanskje ikke trenger.

▶ Kontakt / forespørsel
▶ Ring 913 65 223


CSK00198.jpg

Kontakt / forespørsel

Ring Dagfin Egeland på 913 65 223 eller fyll ut skjemaet: