Oppvarmet båthotell

Det beste for båten din

Åmøy havns båthotell er oppvarmet og spesialbygd for skånsom vinterlagring av båter i størrelsen 17 til 75 fot. Best for båten og enkelt for deg. Med slik vinterlagring spares utgifter til vedlikehold. Film om opptak av båt sees under. Båthotellet er kamera-overvåket og sikret med avansert brann- og innbruddsalarm. Innendørs vinterlagring – kun 20 minutter fra Stavanger.

Kontakt Dagfin Egeland på 913 65 223 / dagfin.egeland@amoyhavn.no eller trykk på knappen under for priser og bestilling.

 

Trykk for å spille film som viser opptak, vask, konservering og båthotellet.

 

Utendørs lagring

Trygg lagring av store båter

Åmøy havn har tilrettelagt for trygg utvendig lagring av store båter. Inkludert i leien er et godt utvalg av båtstøtter og stativer. Hvis ønskelig kan båten lagres med riggen oppe. Utelagringsområdet er tilrettelagt med vann og strøm slik at høst- og vårpussen kan gjøres på stedet. Vi tilbyr hjelp til vask, service og vedlikehold etter avtale. Området er belyst, overvåket og har tilsyn gjennom hele året.

Kontakt Dagfin Egeland på 913 65 223 / dagfin.egeland@amoyhavn.no eller trykk på knappen under for priser og bestilling.

 

Trykk for å se opptak, vask, konservering og lagring av seilbåt.

 

Se film fra Åmøy havn